basiscursus
Door NLP leer je beter met je emoties om te gaan.
WAT IS NLP? DE KUNST VAN SUCCESVOL LEVEN. WAT IS NLP? NLP is een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen. NLP wordt daarom steeds vaker in allerlei beroepen en omgevingen toegepast. Uitgangspunt van NLP is dat de mens in staat moet zijn om het leven prettig te vinden en ervan te genieten. Door een gebeurtenis kan dit vermogen worden aangetast. Die gebeurtenis kan ingrijpend zijn, maar ook een ogenschijnlijk onbelangrijke, of kleine gebeurtenis of opmerking kan een groot effect hebben op ons doen, denken, handelen en gedrag. Waar komt het vandaan? NLP werd in de jaren 70 bedacht aan de Universiteit van California. Hoogleraar linguïstiek John Grinder en student computerwetenschappen Richard Bandler onderzochten de processen van communicatie en verandering. Zij wilden antwoord krijgen op de vraag wat therapeuten als Virginia Satir, Fritz Perls en Milton H Erickson zo bijzonder maakten. Daarom bestudeerden ze de technieken en de resultaten. Ze kwamen tot de conclusie dat het communicatieproces tussen mensen gebaseerd is op neuropsychologie, cybernetica en taal.
Excel cursus voor beginners.
Samen gaan we voor optimale efficiëntie in het gebruik van Excel. Office Training Centrum biedt al deze praktijkgerichte cursussen aan op onze cursuslocaties verspreid door het hele land. Schrijf je hier in. Start wanneer u maar wilt. Wanneer u er voor kiest om een cursus bij ons te volgen, geniet u van een hoop voordelen.: Klassikale én individuele cursussen. Volgt u een individuele cursus? In ons open leercentrum kunt starten wanneer u maar wilt! Iedere dag, elk moment van het jaar. Altijd een locatie bij u in de buurt. Één vast contactpersoon. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt. Van verborgen kosten is bij ons geen sprake. In eigen tempo en eigen leerstijl. Ruime tijden die u zelf heel flexibel kunt indelen. Op eigen tempo onder de beste begeleiding. Office Training Centrum is een Open Leercentrum waar wij verschillende Microsoft Office trainingen en cursussen aanbieden. Op zowel basis, gevorderd als expert niveau.
Basiscursus Moestuinieren les 1 Velt.
Je bent hier.: Basiscursus Moestuinieren les 1. Basiscursus Moestuinieren les 1. Basiscursus Moestuinieren les 1. deze vierdelige lessenreeks leer je de basis om te starten met moestuinieren. Je krijgt tal van tips over bodem en bemesting en je ontdekt wat biodiversiteit in de moestuin kan betekenen.
Basiscursus relaties en seksualiteit. Leer praten over seksuele gevoelens, relaties en weerbaarheid vivo socialprofit.
Alle opleidingen open aanbod. Basiscursus relaties en seksualiteit. Leer praten over seksuele gevoelens, relaties en weerbaarheid. Tijdens deze vorming verken je jouw eigen visie op de seksualiteitsbeleving van personen met een beperking. Je ontdekt verschillende brillen om naar het thema te kijken.
Basiscursus agile scrum Voka.
Basiscursus agile scrum. Basiscursus agile scrum. Wendbaarheid en flexibiliteit zijn ook succesfactoren voor jouw onderneming. Ontdek er alles over in onze hands-on workshop agile scrum van 22 maart 2021! In een almaar competitievere omgeving staan bedrijven en businessmodellen onder druk.
Uitgaven Best Seminars.
BTW" Basiscursus" is sinds jaar en dag hét basiswerk voor de studenten hoger onderwijs. Maar ook voor de professionele cijferberoeper is dit jaarboek steeds opnieuw een vaste leidraad binnen het steeds wisselende Btw-landschap. De BTW" Basiscursus" verschijnt jaarlijks bij de start van een nieuw academiejaar.
Basiscursus Sportgeneeskunde Sportgeneeskunde Nederland.
Tijdens de Basiscursus Sportgeneeskunde komen de meest recente inzichten over de gunstige en nadelige effecten van sporten en bewegen aan bod. Er wordt uitgebreid ingegaan op het praktisch handelen in de praktijk door veel met casuïstiek, workshops en practica te werken.
basiscursus
Je bent professioneel, organiseert vergaderingen, communiceert helder met klanten en collegas en hebt een uitstekenede computerkennis. Daarnaast zijn ook eenvoudige boekhoudkundige taken voor jou geen probleem. Dit alles en méér leer jij in deze praktijkgerichte cursus zodat je met je diploma direct aan de slag kan!
Cursus Basiscursus Administratie Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je bent professioneel, organiseert vergaderingen, communiceert helder met klanten en collegas en hebt een uitstekenede computerkennis. Daarnaast zijn ook eenvoudige boekhoudkundige taken voor jou geen probleem. Dit alles en méér leer jij in deze praktijkgerichte cursus zodat je met je diploma direct aan de slag kan!
Crafta Basiscursus Physio Education Science.
Cursus Crafta Basiscursus. Onze CRANIO faciale therapie Academy CRAFTA geaccrediteerde basiscursus bestaat uit drie modules over functionele neuroanatomie van de hoofd, nek en gezichtsregio. Je update de kennis over pathobiologische mechanismen van hoofd en gezichtspijn en leert functioneel differentiaal diagnosticeren tussen craniomandibulaire faciale en neurale regio.
Basiscursus Godly Play begeleider Kerknet.
In de driedaagse basiscursus Godly Play begeleider: verteller en deurwachter krijg je hiertoe de kans. Elke vormingsdag brengt in de eerste plaats praktijk, door het zien van goede voorbeelden en het zelf inoefenen van de verhalen onder begeleiding van twee ervaren Godly Play trainers.

Contacteer ons