verhuur
lening voor verhuur woning
verhuur feestmaterialen
Springkastelen en attracties. Podium element 2 x1m. Discobar set 2. Discobar set 1. Opblaasbare tent Podium Overkapping. U bevindt zich hier: Home 1 / Shop 2 / Verhuur tenten en feestmateriaal 3 / Toebehoren. VERHUUR VAN VERLICHTING EN VERWARMING. U geeft het perfecte feest op een koudere avond. Iedereen heeft het al meegemaakt, de juiste buiten of binnen verwarmingen zorgen dat de genodigden geen koud leiden en zorgen pas echt voor een geslaagd feest is. Bij ons kan u terecht voor de verhuur van terrasverwarmers, champignons, pyramides, elektrische verwarmingen, hete lucht blazers., Hebt u advies nodig over welke verlichting u best kan gebruiken voor uw toepassing. Stuur ons dan best een mail met informatie en fotos van de locatie. Zo hebben wij direct een idee van wat u ongeveer nodig zal hebben. Indien u veel verlichting en verwarming nodig hebt, maken wij graag een afspraak ter plaatsen. Sorteer op Standaard. Toon 20 Producten per pagina. 20 Producten per pagina. 40 Producten per pagina. 60 Producten per pagina. Blitzz Tenten en feestmateriaal. Pedro Colomalaan 10. Tel 0468 10 59 21.
Hoe snel wordt een afvalcontainer geplaatst in Eijsden-Margraten?
Hoe snel wordt een afvalcontainer geplaatst in Eijsden-Margraten? Tijdens het bestelproces is het mogelijk om de leverdag te selecteren. De containers worden elke werkdag geplaatst, wel hebben wij één werkdag nodig om de container in te plannen. Vanwege de drukte is het niet altijd mogelijk om de container op de eerste volgende werkdag te plaatsen, hierdoor raden wij iedereen aan om zo vroeg mogelijk een container te bestellen. Hoe lang mag een container blijven staan in Eijsden-Margraten? De prijs voor een container bevat 6 weken huur, tot die tijd mag de container kosteloos blijven staan. Na de 6 weken worden extra kosten in rekening gebracht. Ben je eerder klaar met je klus, dan halen wij de container weer op. Gemiddeld staat een container 9 dagen geplaatst. Na het bestellen kan je een ophaalverzoek indienen voor de container, zo weet je zeker dat de container op het gewenste moment wordt opgehaald. Heb ik een vergunning nodig voor een container in Eijsden-Margraten? Om zeker te zijn of je een vergunning nodig hebt voor een container zal je dit moeten navragen bij de gemeeente. Wanneer een container op eigen grond wordt geplaatst zal dit niet noodzakelijk zijn.
Aankleding van feesten en events.
Inrichting van exporuimtes, winkels en permanente decors., De omkadering van uw seminaries, personeelsactiviteiten, incentives, productpresentaties, family days, jubilea, beurzen of opendeurdagen is bij ons in goede handen. We kunnen alles leveren van zitmeubilair tot audiovisuele oplossingen. Een feest met de nodige originaliteit, animatie en decoratie?
Nilfisk Huishoud stofzuigers.
Om het gebruik nog eenvoudiger te maken, hebben wij de Nilfisk Elite bovendien voorzien van een click-fitting in het mondstuk. Wanneer u op zoek bent naar de beste stofzuiger die te koop is, dan zou u een Nilfisk Elite moeten kopen, omdat die u nooit teleur zal stellen met zijn zeer goede Deense design, het hoge zuigvermogen, het lage energieverbruik en een uitstekende filtratie.
VERHUUR KHB.
Veegmachine Tennant 6400 diesel. Machines voor grondverzet, bouw, wegenissen, afbraak en recyclage. Gelieve uw email in te voeren voor u de brochure kan downloaden. Machines en voorzetapparatuur. Korte Termijn Verhuur. Lange Termijn Verhuur. Kempens Heftruckbedrijf Industriezone II 2025, 3290 Diest.
Verhuur Scouts en Gidsen Vlaanderen Sint-Vincentius.
Wij stellen onze benedenverdieping van onze nieuwbouw-lokalen te huur. Dit betekent: 3 grote lokalen, de ingerichte keuken en het ruime sanitaire blok, voorzien van douches. Bekijk zeker de foto's' eens om een beeld te krijgen hoe ons Vincielokaal eruit ziet.
Retro-Rent Verhuur Feestmateriaal Retro-Rent Verhuur Feestmateriaal.
al uw feestmateriaal. BEKIJK ONS ASSORTIMENT BEL ONS ZEND EEN BERICHT. Stoelen, tafels, parasols, togen, krukken., Potten pannen, ovens, opdien materiaal, koeling., Glaswerk, borden, messen, vorken, lepels., Decoratie, Old-timers, foodstands, springkastelen., Tenten, generatoren, electriciteit, verwarming., EXTRA HULP NODIG? Retro-Rent biedt ook personeel catering diensten aan. CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO. Voor bedrijven en particulieren. Wij verzorgen uw bedrijfsfeest of gezellige communie van a tot z. Food Sweet Standen. Voor op beurzen, festivals en evenementen. Wij kunnen zowel personeel als drank, eten, ijsjes, warme wafels, voorzien. Verhuur feest horecamateriaal.
Verhuur CEBEKO.
CEBEKO is uw betrouwbare partner in het verkopen, verhuren, herstellen en het afleveren van wisselstukken voor compacte grondverzet en bouwmachines. Hoewel we ruim 35 jaar ervaring hebben wordt ons team nog steeds regelmatig bijgeschoold en getraind om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste machines en technieken.
Home De Rycke Verhuur.
Reeds meer dan 20 jaar is De Rycke Verhuur een begrip in de verhuurwereld. Dankzij die ervaring, kennis en expertise kunnen we u een volledig aanbod bieden van de meest geschikte oplossingen, zowel voor professionelen als particulieren. De Rycke Verhuur.
dienst Verhuur culturele infrastructuur Gemeente Tessenderlo.
Publicaties en bekendmakingen. Algemene informatie bestuur. dienst Verhuur culturele infrastructuur. dienst Verhuur culturele infrastructuur. De dienst Verhuur maakt deel uit van de dienst Beheer. A tot Z. Huisregels vergaderlokalen tijdens corona. Vismarkt z/n 3980 TESSENDERLO Tel. 013 35 53 24 e-mail.
Wij volgen alle paperassen van dichtbij op Dewaele.
Vraag een gratis schatting aan. Investeren in vastgoed. Wij volgen alle paperassen van dichtbij op. Je wenst je eigendom te verhuren zonder kopzorgen? Onze makelaars nemen deze taken graag voor hun rekening. Dewaele vastgoed met advies biedt vier mogelijke dienstenpakketten aan voor verhuur.
Verhuur.
Nederlands Français Verhuur. Ontdek hieronder het uitgebreide assortiment machines. Voor bijkomende vragen staan we steeds ter uwer beschikking! Klik hier om uw vraag via het contactformulier te versturen. Waarom bij mmb huren? Een standaardpakket aan toebehoren inbegrepen in de huurprijs.
Verhuur van eventmeubilair, vaatwerk en tafeldecoratie Options.
Wij laten u beschikken over een van de ruimste gammas die er op de markt aanwezig zijn. U vindt hier al onze nieuwe producten: meubilair, glazen en vaatwerk, tafellinnen, accessoires en andere artikelen. Laat u inspireren door onze decors met tafels, buffetten en lounges die door onze ontwerpers voor uw toekomstige events werden ingericht. Ongeacht uw wensen en smaak, zult u hierbij ongetwijfeld ideeën opdoen. CATALOGUS AND CHECK-LIST. Ontdek en download de verschillende catalogi van Maison Options en zijn partners. Verhuur van materiaal en tenten en realisatie van events, ontdek ons hele aanbod.

Contacteer ons